FAQ’S

Per què sucs vius??
Els nostres sucs, mimos i detox estan vius. Per què? Doncs perquè no els pasteuritzem ni escalfem, no els bullim. Els espremem o liqüem amb molt mimo, usant per a cada fruita o verdura la seva màquina especial i sempre, sempre en fred. Després els fiquem en ampolles molt bufones i a aquestes les sotmetem a mooooooooolta pressió ficant-les en una màquina molt molona i molt cara que s’omple d’aigua. Afegint més i més aigua aconseguim transmetre al suc una pressió superior a la que resisteix un submarí nuclear (6.000bars!) Així aconseguim que durin una mica més si els mantens refrigerats… però les seves vitamines els seus enzims, i les seves propietats segueixen intactes per a aportar-te tot el bo quan els beus.

Són aptes per a diabètics?
En els nostres Romantics només trobaràs fruita i verdura. Ni aigua, ni concentrats ni sobretot, sucre. No li afegim res i per tant són aptes per a diabètics encara que ULL! el que sí que tenen és la fructosa natural de les fruites i verdures amb les quals estan fets. Si el teu metge et deixa prendre’t les fruites i verdures que llistem en l’etiqueta, no tindràs cap problema!

I per a embarassades?
Per descomptat! Els nostres sucs, mimos i detox són supersans i segur que li asseuran genial al teu bebè! Nosaltres no li afegim sucre ni res… Encara que el que sí que tenen és la fructosa natural de les fruites i verdures amb les quals estan fets, així que si t’han dosat la fruita, mira’t bé l’etiqueta.

I celíacs, intolerants i al·lèrgics?
Va de debò, no hi ha trucs. Només fruita i verdura. Res més… per tant si ets celíac@ benvingut als sucs naturals! pots beure i menjar tots nostres Romantics! 🙂 I sense traces! Nosaltres només fem sucs naturals i frescos.
Als intolerants i al·lèrgics… sorry però haureu de llegir les nostres etiquetes d’ingredients si no us van bé alguna de les nostres verdures o fruites. El que hi ha és aquí… Però segur si les maduixes us fan sentir malament, trobareu un bon mango entre la nostra família! Per a gustos els colors (i les fruites).

Per què cal beure els vegetals?
Perquè ho deia la teva mare… de veritat! La teva mare no et deia mastega 100 vegades!… no? doncs la nostra si… i ho diuen els nutricionistes, i el japo aquest tan famós de “La encima prodigiosa”… i encara així no ho fem. I quan t’empasses les verdures sense mastegar molt el teu organisme no absorbeix tot els nutrients que porten, però si te’ls beus, si els fas suc, és com si els haguessis mastegat mogollón i totes les seves cosetes bones són absorbides molt millor 🙂 De res.

Vols dades?
Quan mastegues absorbeixes més o menys un 25% dels nutrients dels vegetals, quan te’ls beus en els nostres DETOX aproximadament un 94%.

Què és Cold Pressed?
Perquè són un parell de paraules molonas en anglès per a dir “premsatge en fred”. Quina cosa no? I està molt poc regulat, així que si aixafo una taronja amb un martell dins de la nevera de la meva casa, tècnicament estic fent un suc “cold pressed”.
Però en realitat el terme va néixer per a dir que a les fruites i verdures cal acaronar-les perquè et donin el bo que tenen (això passa amb gairebé tot…) i una vegada seleccionades i recollides de l’arbre, cal mantenir-les en fred i fer tot el procés d’extracció del suc (liquat) o triturat en un lloc que no superi els 7 °C. Això nosaltres fa aaaaaaaaanys que ho fem… però és que a més no sols els fem a pressió (pressed) sinó que usem un munt de màquines megamolones per a cadascuna de les fruites i verdures dels nostres Romantics. Perquè si les xafes totes, a vegades contamines el suc amb la seva pell, amb els olis essencials de la pela o els bacteris que els tubercles i arrels continuen tenint encara que estiguin molt nets (com la pastanaga o la remolatxa).
Si us agrada informar-vos, intenteu veure com fan els sucs cada Marca… nosaltres, ja ho sabeu, no tenim secrets 😉

Per què no sols Cold Pressed?
Perquè pel que dèiem abans. Si xafes els cítrics, com una taronja per exemple, tot el que té en la pela (pols, brutícia, fungicides, bactericides…) es cola en el suc a través de l’oli essencial que es desprèn en exercir pressió. Les taronges cal refredar-les, després rentar-les i després han de ser “xuclades” amb una màquina que tenim perquè no es contaminin… per molt netes que estiguin. Si vols el suc d’una pinya, per posar un altre exemple, les màquines normals de cold press la ratllen. Amb la fricció s’escalfa i s’espatlla, i a més s’oxida. Nosaltres la piquem i l’espremem al buit amb un sistema patentat per a evitar al màxim l’oxidació i els radicals lliures… va, que cold pressed sí, però no sempre.

Què és HPP?
Significa High Pressure Process. Et quedes igual no? perquè es tracta d’un sistema innovador amb el qual aconseguim que els nostres sucs vius continuïn vius i frescos durant més dies. Com? Perquè una vegada hem fet el suc o el smoothie amb moooooltaaa cura, en fred i amb les màquines adequades, ho posem en una ampolleta molt bufona i ho fiquem en una maquina molt fanfarrona que té molt poca gent en el món. Aquesta màquina s’omple d’aigua i quan està plena del tot, l’omplim més, i més, i més… d’aigua. Així augmentem la pressió fins a 6.000bars. La pressió es distribueix per igual en els líquids, així que també ho fa a través dels nostres Romantics (per això entre altres coses envasem en pet i no en vidre). Amb tantíssima pressió els bacteris s’adormen i sense canviar el suc ni les seves propietats, en comptes de fermentar en un o dos dies com els que fas a casa.

Per què són millors que fets a casa?
Perquè pel mateix que perquè no és bo que tot sigui cold pressed. A veure, vas al súper i et compres un sac de taronges. Les portes a casa i treus aquesta espremedora Braun que tots tenim. Tales les taronges i les pressiones contra l’espremedora. L’oli essencial de la pela de la taronja, ple de la porqueria que porta la pell, es barreja amb el teu suc i a més, les aspes del mateix oxiden el suc mentre el fas. I si tens una d’aquestes exprimidores que centrifuguen? Perquè el mateix, no volem deprimir-te però és així… Així que deixa que et fem el suc amb les nostres màquines molones… i si no, millor compra fruita ecològica i menja-te-la a mossegades, que és el millor que es pot fer! La naturalesa és la nostra millor aliada.

Què és un smoothie o un mimo?
És un suc però en comptes de liquar les fruites les xafem senceres, amb tota la seva polpa i la seva fibra. Són més densos i omplen més, i també tenen més de la fruita i són més complets.

I llavors… on està el truc?
No hi ha. A què mola!?